8917.png bel-pijl.png 

U kunt bij ons op de website op verschillende manier betalen:

*iDEAL
*Afterpay(toeslag €1,75)
*Giropay
*Bancontact
*Bankoverboeking

Hoe werkt iDEAL?
Als je bankiert via Internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling voorvan jou bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt

Betalen met digitale acceptgiro (Afterpay)
Je kunt in de webwinkel gebruikmaken van de betaalmethode Afterpay, zodat je de betaling kunt doen na ontvangst van je bestelling. Dit is gemakkelijk & veilig, een extra service van De Hobbystudio Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van AfterPay. Je ontvangt circa 5 dagen na plaatsing van je bestelling een digitaal overzicht per e-mail. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Afterpay te voldoen. AfterPay voert voor www.dehobbystudio.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om de bestelling te betalen.
Voor alle betalingen met acceptgiro brengen wij een toeslag van €1,75 in rekening. Let op: de acceptgirotoeslag is op de bevestiging van jouw bestelling bij de verzendkosten opgeteld (indien van toepassing).
Na je bestelling zal je per mail een betaaloverzicht van Afterpay ontvangen van waaruit je de bestelling via DigiAccept/iDEAL kunt betalen.

Afterpay
AfterPay voert voor De Hobbystudio C.V het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een acceptgiro van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij De Hobbystudio betalen met een digitale acceptgiro Vanaf €5,00 tot een bedrag van €2500,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.