8917.png
Hobbyjournaal 148 - SET PM10102

SETHJ148

Het is alweer juni en wat gaat de tijd snel. Nog even en dan gaat de zomervakantie weer beginnen voor bepaalde delen in het land. En dan is het toch lekker om deze nieuwe Hobbyjournaal mee te nemen naar je vakantiebestemming, want er staat weer genoeg inspiratie en creativiteit in.

 

In deze editie, een nieuwe kerstlijn van Precious Marieke, borduren met Anns Paper Art, JeJe strooit met zand, voor verdrietige momenten in het leven komt Jeanines Art met een condolance lijn, terwijl Yvonne Creations iedereen heel veel beterschap wenst, Puk en Floortje zijn ook weer van de party net zoals Marianne Design en Nellie Snellen, die mogen zeker niet ontbreken.

 

Ook is er weer nieuws van het Creaspektakel front want dat wordt echt weer een hele happening in de binnenstad maar ook bij het Hobbyjournaal zelf. Er kan naar hartenlust gepuzzeld worden met maar liefst 4 puzzelpaginas. Voor de Docraft liefhebbers zijn er 6 paginas om lekker mee aan de slag te gaan. Ellis en Sky hebben hun uiterste best gedaan om prachtige creaties neer te zetten en dat is zeker gelukt.

 

Met het Hobbyjournaal 148 zal van verveling geen sprake zijn en is het genieten met al die mooie nieuwe materialen en creaties.    


EAN: 8718715041370
Model:
Hobbyjournaal 148 - SET PM10102 6.95

Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel